Deze site maakt gebruik van cookies.
Toon informatie voor:
Iedereen
Home > Acties >

Onderwijs op maat

Met losse modules kunnen mensen alleen leren wat ze nodig hebben.

Voor wie

Medewerkers en zorgorganisaties.

Wat we gaan doen

We ontwikkelen modules voor mbo en hbo. Dat zijn steeds kleine onderdelen van een opleiding die ook los van elkaar te volgen zijn. Bijvoorbeeld door werkende mensen. Of mensen die op latere leeftijd in de gehandicaptenzorg willen gaan werken. De modules zijn gericht op de praktijk. We vragen bij het maken hulp van deskundigen. Ook testen we de modules bij een aantal zorgorganisaties en opleidingen. Als het nodig is, passen we ze aan. Daarna maken we een rapport. In dat rapport staan alle modules voor het mbo en hbo.

Wat het oplevert

Losse modules voor mbo en hbo.

Wat we willen bereiken

We willen onderwijs op maat ontwikkelen. Dat betekent dat mensen alleen de modules volgen die zij nodig hebben. Zodat de opleiding precies past bij waar behoefte aan is. En zodat mensen met een beperking sneller worden geholpen. We willen deze modules landelijk vaststellen. Zo krijgen ze ook echt waarde.

Waarom deze actie

Mensen worden steeds ouder. Dat betekent dat er ook meer medewerkers nodig zijn in de zorg voor mensen met een beperking. Met deze actie bieden we de mogelijkheid om losse modules te volgen. Zodat mensen sneller aan het werk kunnen. En medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen.

Planning

Deze actie loopt tot eind 2018.

Meer weten

Neem contact op met Devie Rusch van VGN: drusch@vgn.nl of 06-21873815.

Vind je dit artikel leuk om te lezen?

Reageer op dit artikel
Let op. Jouw reactie kan straks gelezen worden door alle bezoekers.
Wees daarom voorzichtig met wat je zegt en wees beleefd naar anderen.

Wil je ook 
jouw verhaal vertellen?

Vul dan hier je naam en e-mailadres in. Belangrijk: je verhaal moet gaan over hoe jouw leven leuker is geworden door samen te werken en samen te praten. Je kunt je verhaal zelf schrijven of met iemand anders. Wij kunnen je ook helpen.