Deze site maakt gebruik van cookies.
Toon informatie voor:
Iedereen
Home > Kalender >

Save the date: Congres De Kwaliteitsparade voor Cliëntraden

Thema: Leef je leven

Op vrijdag 7 december organiseren LSR, KansPlus/VraagRaak, LFB en Ieder(in) het congres De Kwaliteitsparade voor Cliëntraden. De dag wordt een ‘parade’ van belangrijke thema’s, zoals invloed van cliëntenraden, het ondersteuningsplan, het netwerk van cliënten, leven in vrijheid, kwaliteitsonderzoek en de rechten van cliënten. Kom jij ook?

De afgelopen twee jaar hebben LSR, KansPlus/VraagRaak, LFB en Ieder(in) hard gewerkt aan allerlei projecten voor het verbeteren van de kwaliteit van zorg door het versterken van cliënten en cliëntenraden.

Programma

Vanaf 9.30 uur staat de koffie klaar mét iets lekkers. Om 10.00 uur gaan we dan van start met een sprankelende opening. Je kunt verschillende workshops bezoeken en theatergroep ‘Wordt Vervolgd’ brengt op een actieve manier het dagelijks leven in beeld. Om 15.00 uur sluiten we af met muziek en een borrel.

 

Na de zomer komt het programma en kun je je inschrijven.

Download de flyer

Voor wie

Centrale cliëntenraden, cluster/regioraden, lokale raden, familieverenigingen, mensen met een beperking, verwanten, ondersteuners, functionarissen medezeggenschap, ambtelijk secretarissen, (beleids)medewerkers, managers/bestuurders gehandicaptenzorg.

Waar

Congrescentrum De Werelt in Lunteren (Vanaf het station zijn er pendelbussen)

Kosten

Toegang is gratis

Vind je dit artikel leuk om te lezen?

Plaats ook een reactie
Let op. Jouw reactie kan straks gelezen worden door alle bezoekers.
Wees daarom voorzichtig met wat je zegt en wees beleefd naar anderen.

Wil je ook 
jouw verhaal vertellen?

Vul dan hier je naam en e-mailadres in. Belangrijk: je verhaal moet gaan over hoe jouw leven leuker is geworden door samen te werken en samen te praten. Wij maken dan een afspraak met je om je te interviewen. Je mag je verhaal natuurlijk ook zelf of met iemand anders schrijven als je dat liever doet.