Deze site maakt gebruik van cookies.
Toon informatie voor:
Iedereen
Home >

Onderzoek naar de keuzes voor dagbesteding

We zoeken ouders, verzorgers of andere verwanten van mensen waarbij de dagbesteding na 1 januari 2015 is gewijzigd.

KansPlus, LSR en Ieder(in) doen onderzoek naar de keuzes die mensen (moeten) maken bij het vinden van passende dagbesteding vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz).

 

In het kader van dit onderzoek hebben we ruim 50 ouders en mensen met een beperking geïnterviewd over hun ervaringen met betrekking tot de keuzes voor dagbesteding. Met de resultaten organiseren we vijf focusbijeenkomsten. We praten je bij over de resultaten en vragen of je je herkent in deze resultaten. Ook praten we verder over je eigen ervaringen en welke verbetermogelijkheden er volgens jou zijn. 

 

Het onderzoek vindt plaats in het kader van de Kwaliteitsagenda. Deze oproep hoort bij de actie Informatie over de juiste ondersteuning.

Meld je aan

Je kunt je aanmelden voor een van de twee onderstaande bijeenkomsten. Beide bijeenkomsten vinden plaats op het kantoor van LSR aan de kanaalweg 17c in Utrecht.

Verder lezen op Ik doe mee

Vind je dit artikel leuk om te lezen?

Reageer op dit artikel
Let op. Jouw reactie kan straks gelezen worden door alle bezoekers.
Wees daarom voorzichtig met wat je zegt en wees beleefd naar anderen.

Wil je ook 
jouw verhaal vertellen?

Vul dan hier je naam en e-mailadres in. Belangrijk: je verhaal moet gaan over hoe jouw leven leuker is geworden door samen te werken en samen te praten. Je kunt je verhaal zelf schrijven of met iemand anders. Wij kunnen je ook helpen.