Deze site maakt gebruik van cookies.
Toon informatie voor:
Iedereen
Home >

Oog voor de ander, een actieve workshop

Thema: Leef je leven

Wat krijg je als je je hersenen prikkelt met andersom denken? Een workshop vol met interessante, actieve en afwisselende werkvormen. De workshop Oog voor de ander laat je nadenken over het (weer) verder versterken van je oog voor de ander. Op 11 september heeft LFB Wolvega meegedaan aan deze workshop.

De groep van LFB Wolvega bestond uit ervaringsdeskundigen en coaches. En hoewel de workshop is gemaakt voor zorgprofessionals, vonden de deelnemers de workshop ook heel interessant voor mensen met een beperking of gemengde groepen.

oog-voor-de-ander-lfb.jpg

Zie jij de mensen voor wie je werkt?

In deze workshop leren we je op een andere manier te kijken naar andere mensen. Herken jij dat je zelf normen en waarden hebt en dat die verschillen van die van anderen? Hoe ga je daar mee om? En, hoe kun je oog voor de ander (weer) verder versterken?

Meer weten

Wil jij met je team deelnemen aan deze workshop? We geven de workshop nog de rest van het jaar gratis op locatie. De bijeenkomst duurt ongeveer 2 uur, in groepen van 10 tot 20 mensen. We geven de workshop samen met ervaringsdeskundigen. Neem voor meer informatie contact op met Maud Verheij van Ieder(in), via m.verheij@iederin.nl

Vind je dit artikel leuk om te lezen?

Plaats ook een reactie
Let op. Jouw reactie kan straks gelezen worden door alle bezoekers.
Wees daarom voorzichtig met wat je zegt en wees beleefd naar anderen.