Deze site maakt gebruik van cookies.
Toon informatie voor:
Iedereen
Home >

SamenSterkdagen

Kom naar één van de vijf regionale SamenSterkdagen en ga met elkaar in gesprek over onderwerpen uit de kwaliteitsagenda gehandicaptenzorg!

Van eind september tot half november 2018 organiseren cliëntenorganisaties LFB, KansPlus, Ieder(in) en LSR vanuit de campagne ‘Ik doe mee! Samen sterk voor kwaliteit’ vijf regionale SamenSterkdagen voor mensen met een beperking, hun familie en vrienden, zorgprofessionals en begeleiders. Dat doen zij samen met én bij een gast-organisatie. Kom ook en doe mee aan workshops over goede kwaliteit van zorg en ondersteuning!

Samen in gesprek

Tijdens de SamenSterkdag gaan we met elkaar in gesprek over verschillende onderwerpen in de kwaliteitsagenda gehandicaptenzorg. Daarin staan afspraken over kwaliteit van zorg en over samenwerken aan nog betere zorg en ondersteuning.

Waar en wanneer?

Geïnteresseerd? Klik hieronder voor meer informatie over de bijeenkomst in jouw regio. Gelijk inschrijven? Laat je e-mailadres achter via dit online formulier en noteer de datum vast in je agenda. Je ontvangt van ons automatisch een uitnodiging om je inschrijving af te ronden!

Inzicht in het programma

Ontmoet elkaar, bezoek lezingen en doe mee aan workshops over verschillende thema’s, zoals het ‘versterken van medezeggenschap’ of ‘leven in vrijheid’. Het programma bestaat onder andere uit:

  • een gezamenlijk gedeelte
  • verschillende workshoprondes en lezingen
  • over onderwerpen die we samen met de gast-organisatie vaststellen
  • bijvoorbeeld over ‘leven in vrijheid’, ‘in gesprek over het ondersteuningsplan’, ‘toegankelijke informatie over zorg’, ‘versterken van medezeggenschap’, ‘de dialoog over goede zorg – goed leven voor ouderen’
  • een stukje ontspanning en gezelligheid.

De workshops en lezingen worden samen met ervaringsdeskundigen verzorgd.

Vind je dit artikel leuk om te lezen?

Plaats ook een reactie
Let op. Jouw reactie kan straks gelezen worden door alle bezoekers.
Wees daarom voorzichtig met wat je zegt en wees beleefd naar anderen.
We moeten blijven zoeken naar de beste zorg voor iedereen.
Jij doet toch ook mee?