Deze site maakt gebruik van cookies.
Toon informatie voor:
Iedereen
Home >

Voor zorgprofessionals

Werk jij met of voor mensen met een beperking? En wil jij de zorg voor jouw cliënten verbeteren? Dan ben je op ikdoemee.nl op het juiste adres!

Vertegenwoordigers van mensen met een beperking, familie en vrienden, professionals en zorgaanbieders hebben de kwaliteitsagenda met elkaar gemaakt. De belangrijkste vraag was: wat hebben mensen met een beperking nodig om een fijn leven te leiden, zoveel mogelijk mee te doen in de maatschappij en de dingen te doen die je belangrijk en leuk vindt? Samen met jou willen we de zorg voor mensen met een beperking nóg beter maken.

Dat doen we door het aanbieden van tools, het delen van verhalen en door het organiseren van bijeenkomsten. Al die activiteiten en wat ze opleveren laten we zien op deze website. Daar vind je verschillende verhalen over samen werken aan een fijn leven.

Hulpmiddelen voor professionals

Professionals die werken met mensen met een beperking vinden op de website hulpmiddelen die je helpen je cliënten beter te ondersteunen.

Verhalen voor begeleiders

Hoe gaan andere begeleiders en andere professionals om met mensen met een beperking? Laat je inspireren door de verhalen en filmpjes op de site.

Bijeenkomsten voor zorgmedewerkers

Wil je meer leren over betere zorg voor mensen met een beperking? De coalitiepartners organiserenverschillende bijeenkomsten, trainingen en andere activiteiten in het hele land. Ontmoet elkaar, ga in gesprek en leer van andere zorgmedewerkers, familie en mensen met een beperking.

 

Ook op het Kennisplein Gehandicaptensector vind je producten waar je direct mee aan de slag kunt, maar ook achtergrondartikelen, praktijkverhalen, bijeenkomsten en het laatste nieuws uit de gehandicaptenzorg.

We moeten blijven zoeken naar de beste zorg voor iedereen.
Jij doet toch ook mee?