Deze site maakt gebruik van cookies.
Toon informatie voor:
Iedereen
Home > Kalender >

Samen Sterk voor Kwaliteit in Utrecht

Thema: Leef je leven

Van half september tot half november 2018 organiseren we vijf SamenSterkdagen. Vanuit Ik doe mee! Samen sterk voor kwaliteit organiseren cliëntenorganisaties LFB, KansPlus, Ieder(in) en LSR deze bijeenkomsten voor mensen met een beperking, hun familie en vrienden en zorgprofessionals/begeleiders. Dat doen zij samen met en bij een gast-organisatie. Kom ook naar de SamenSterkdag bij jou in de buurt. En doe mee aan workshops over goede kwaliteit van zorg en ondersteuning.

Bij de SamenSterkdag kunnen mensen elkaar ontmoeten, lezingen bezoeken en meedoen aan workshops over verschillende thema’s, zoals versterken van medezeggenschap of leven in vrijheid.

Voor wie

Mensen met een beperking, hun familie en vrienden en zorgprofessionals/begeleiders

Waar

Utrecht. Exacte locatie volgt.

Wanneer

Vrijdag 26 oktober, van 10.00 tot 15.30 uur.

 

We organiseren ook bijeenkomsten in Rijswijk, Rosmalen, Enschede en Drenthe

Wat we gaan doen

Tijdens de SamenSterkdag gaan we met elkaar in gesprek over verschillende onderwerpen in de kwaliteitsagenda gehandicaptenzorg.  In de kwaliteitsagenda staan afspraken over kwaliteit van zorg en over samenwerken aan nog betere zorg en ondersteuning.

Programma

Het programma bestaat onder andere uit:

  • een gezamenlijk gedeelte
  • verschillende workshoprondes en lezingen
  • over onderwerpen die we samen met de gast-organisatie vaststellen
  • bijvoorbeeld over ‘leven in vrijheid’, ‘in gesprek over het ondersteuningsplan’, ‘toegankelijke informatie over zorg’, ‘versterken van medezeggenschap’, ‘de dialoog over goede zorg – goed leven voor ouderen’
  • een stukje ontspanning en gezelligheid.

De workshops en lezingen worden samen met ervaringsdeskundigen verzorgd.

Inschrijven

We verspreiden zes weken van te voren de definitieve uitnodigingen voor de bijeenkomsten. Wil je een uitnodiging ontvangen voor een van de bijeenkomsten? Laat dan je e-mailadres achter en noteer de datum vast in je agenda! Dan ontvang je automatisch een uitnodiging om je in te schrijven.

Vind je dit artikel leuk om te lezen?

Plaats ook een reactie
Let op. Jouw reactie kan straks gelezen worden door alle bezoekers.
Wees daarom voorzichtig met wat je zegt en wees beleefd naar anderen.

Wil je ook 
jouw verhaal vertellen?

Vul dan hier je naam en e-mailadres in. Belangrijk: je verhaal moet gaan over hoe jouw leven leuker is geworden door samen te werken en samen te praten. Wij maken dan een afspraak met je om je te interviewen. Je mag je verhaal natuurlijk ook zelf of met iemand anders schrijven als je dat liever doet.