Deze site maakt gebruik van cookies.
Toon informatie voor:
Iedereen
Home > Kalender >

SamenSterkdag in Bilthoven

Thema: Leef je leven

Vrijdag 26 oktober 2018 organiseren cliëntenorganisaties LFB, KansPlus, Ieder(in) en LSR vanuit de campagne 'Ik doe mee! Samen sterk voor kwaliteit' een SamenSterkdag in Bilthoven. De bijeenkomst is voor mensen met een beperking, hun familie en vrienden én zorgprofessionals / begeleiders. Kom ook en doe mee aan workshops over goede kwaliteit van zorg en ondersteuning!

Bij de SamenSterkdag in Bilthoven kunnen mensen elkaar ontmoeten, lezingen bezoeken en meedoen aan workshops over verschillende thema’s, zoals versterken van medezeggenschap of leven in vrijheid.

 

Meld je aan!

Voor wie

Mensen met een beperking, hun familie en vrienden en zorgprofessionals/begeleiders

Waar

Het Lichtruim
Planetenplein 2
3721 LH Bilthoven

Wanneer

Vrijdag 26 oktober, van 10.00 tot 15.30 uur.

 

We organiseren ook bijeenkomsten in Rijswijk, Rosmalen, Losser en Vries.

Wat we gaan doen

Tijdens de SamenSterkdag gaan we met elkaar in gesprek over verschillende onderwerpen in de kwaliteitsagenda gehandicaptenzorg.  In de kwaliteitsagenda staan afspraken over kwaliteit van zorg en over samenwerken aan nog betere zorg en ondersteuning.

Programma

  • De SamenSterkdag is van 10.00 tot 16.00; koffie en thee staat klaar vanaf 09.00 uur.
  • We openen de dag gezamenlijk.
  • Daarna zijn er verschillende workshoprondes en lezingen:

Zie de bijlage met het overzicht van de workshops en/of lezingen.

Maak nu vast een keuze waar je naar toe wilt en meld je aan met het aanmeldformulier.  Je kunt maximaal 3 workshops kiezen.

Als je liever een ronde over slaat, om de kraampjes te bekijken, een luchtje te scheppen of om mee te doen aan bijvoorbeeld het Tekenlab: dat kan ook. Kruis dan 2 workshops aan op het aanmeldformulier.

Aanmelden

Doe je mee aan de SamenSterkdag in Bilthoven? Vul het aanmeldformulier in.

Vind je het lastig om je via de computer aan te melden? Dan kun je je begeleider of familie vragen of hij of zij wil helpen. Als dat niet lukt, kun je ons tijdens kantooruren ook bellen. We vullen dan samen het aanmeldingsformulier in. Telefoon: 06-47012337.

Vragen?

Als je meer wil weten over deze of de ander SamenSterkdagen, neem dan contact op met Coprry Aarnoutse via c.aarnoutse@lfb.nu of 06 47 01 23 37.

Vind je dit artikel leuk om te lezen?

Plaats ook een reactie
Let op. Jouw reactie kan straks gelezen worden door alle bezoekers.
Wees daarom voorzichtig met wat je zegt en wees beleefd naar anderen.